Suget!

Idag ville man bara ut och cykla :) men de finns lite problem för de..
*Har inte nog med pengar till en cykel
*Vinter, nog kan fara och cyklar på vintern men inte för jag som är lite nybörjare :)

Få nog vänta ett tag till , men en cykel kommer de att bli till slut :) Och jag har mycket att göra senare när man kan cykla. Kommer att måsta börja träna och de bli hård träning. Men de ska jag klara av ;) har fått väldigt bra tips av en cyklist som kan verkligen cykla kan man säga ^^

Så nu idag har man kollat mycket på Youtube och Swebikers.
Jag kan visa er några klipp som jag hittade på youtube :)


http://www.youtube.com/watch?v=tw5weqPagY0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4oq4OQwE-l0&feature=channel


Bilen känner sig nu mer skyddad :)

Idag var de lördag och den började bra och slutade faktiskt bra ;)
Både jag och Baloo fick en härlig,skön promenad på morgonen. De var 4.5 + gradigt ute , så de var ju verkligne lyx tyckte jag :). Men är ju lite van mer kallare väder men de kanske man inte ska säga för då bli de ändringar fort.

Sen fick ju bilen lite skydd på sig :) allså skydd kan ju vara som stänkskydd som blev idag monterad och de blev jag nöjd med.

Ha ju glömt skriva att vi familjen ;P var ju ute idag på stan och handlade lite. För mig blev de saker från clas olhsson ^^ de giller jag .


Lit avklarat :)

Idag så har vi varit i Lit, en by utanför Östersund. Där har vi varit och renoverat 2 lägenheter som kommer att vara färdiga efter en vattenskada ca nästa vecka. Idag har vi spacklat på väggarna och slipat på väggarna in i badrummen. Vi har fått använda en riktigt bra slipmaskin och de är roligt när grejer funka :)

Och imorgon kommer vi nog också vara där och lägga matta, spackla , slipa väggarna igen så dom bli fina och raka^^ 

Sen har ju Baloo fått följa med idag och han har varit rätt duktig men han har ändå varit lite nervös när jag har lämnat honom i bilen. Men han somnade till slut :)

Ikväll få man se vad som händer =) se tv och spela lite kanske .

Söndagen

Dagen började bra med en skön promenad klockan halv 8 med baloosan ^^ och de vara han som tyckte de var bra att de hade snöat typ 2 decimeter . De var bara att börja skotta fram bilen lite :P , sen for man en dags tur i stan och handla lite mat för veckan när man liks var ute. Sen har de blivit lite tv tittade på skid skytte.

Och imorgon börjar man jobba igen och då ska Baloo med :) hoppas att han är duktig på arbete , vi få väl se om de :P han kanske behöver lite hjälp med bilande :D Nä då han ska bara sova tror jag .

Sen fan få man ju lön på tisdag :) härligt härligt, undra vad man ska göra med resten av pengarna :D haha


Baloosan

Starten på dagen blev ganska bra faktiskt , fick sovmorgon en stund . Men sen fick vi dålig nyhet och Sambons föräldrar kunde inte komma ihelgen , för en av dom fick magsjuka så då blev de ändrade planer. Så då blev de en bil färd till hoting och hämta valpen och när vi var i hoting så åt vi med sambons familj och sen var de bara att fara tillbaka till Östersund. Så vad har man gjort ikväll då? Öhmm.. Gått med Baloo, städat lite smått, diskat lite smått, sett film , spelat blur skit bra spel :P , sen ha man stylat cockpiten i bilen och det blev ganska bra faktiskt :)


Foto glädje


Nu är det helg ^^

Îdag har man jobbat hårt på jobbat , de har varit mycket idag vi skulle göra . Men men vi hann allt :) de är huvudsaken :) De företaget jag jobbar för har mycke rivningar inom bygg branschen och vi de nya året har de blivit mycke rivningar i badrum och vardagsrum. Vette fan vad folk håller på med igentligen , de är vatten skada överallt. Och! de är möggel över allt man bli galen. Men men man ha jobb allafall de är bra de :) Nog om mitt jobb nu , rubriken heter ju Nu är det helg ^^ så vad kan man säga om de, på lördag kommer sambons föräldrar med hennes valp som vi båda har saknat :) ja och hennes föräldrar också så klart ^^ . Vad händer ihelgen då? Ja.. Vi kanske ska på stan och handla före man få lönen på tisdag eller jag vet int , få se :) sen ska vi väl också mixtra och tundra med lägenheten kanske.

Sambons valp

Foto på bilstereon


Längtan efter sommaren

Nu har fått hjälp av sin sambo att styla om bloggen lite :) visst blev de bra? ;)Jag är nöjd allafall ^^

Man sitter nu och dag drömmer om att fara och cykla nerför :D  de kostar verkligen pengar , men lätt värt de ;)
Vilken cykel jag verkligen vill ha är Scott gambler , mycket fin cykel . Vill ha vill ha !
Men snart är de lön , då få man ta och spara lite pengar till en riktigt fin cykel :)

Välkommen!

Hej alla trevliga personer där ute. Välkommen till min fritids blogg :)
Bloggen kommer att handla om mina intressen och mitt liv.
Mina intresse är downhill som har blivit mitt största intresse, sen har bilar och mc bland mina intressen , sen har jag många fler men  intressen som ni säkert kommer att märka :)

Jag hoppas att ni känner er välkommna hit :)


RSS 2.0