foto action ^^



Vart ganska nöjd :)




inte så illa :)


Dagen efter lön :)

Idag var det lördag. Det var riktigt härligt att få gå en morgonspromenad med hunden, det var 1 plus ute och det kändes skönt. Sen blev det en timmes bilfärd till Åre och det var inte bara för världscupen utan idag blev det också en cykel :) . Så nu blir det cykling nedför ^^.

Så vad fattas nu? Hmm jo en grej fattas tills jag är klar för att cykla. Ni som läser min helt otroliga blogg kan ju höra av er om ni har ett par knäskydd liggandes hemma, skule nästan behöva det tror jag :)


Nya inköp

Idag är de söndag och det känns :/ jag tror alla håller med mig att en söndag är inte bra att vakna upp till.
För då ska man börja jobba imorgon :( men jag kanske kan ha tur imorgon allafall , de hördes som att vi hade dåligt om jobb allfall måndag men vi få se ;)

Men veckan före helgen så gjorde man några inköp för dh och det bland annat ett kroppskydd från 4speed.se och sen gjorde man ett inköp från ebay en cykel hjälm som var riktigt snygg eller vad tycker ni? :)

Sen ihelgen har ju Inas föräldrar varit och hälsat på och sovit överhär en natt och de var roligt att dom kom förbi, vi tog en ragg igår runt Östersund och var riktigt fint väder ute då,så de var roligt ^^


http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270688754455&category=42325&_trksid=p5197.c0.m619




http://www.4speed.se/se/art/kroppsskydd-x-speed-2.php


Dagens köp

Nu just denna dag så var man på stan med sambon och shopade lite eller ja vad man nu ska kalla de . Vi var väl ute ca 2 timmar och man hittade bara en värd sak att köpa och det hittade jag på bokia, det blev en bok om hur du tar hand om din cykel. Jag tyckte den låtte intressant och köpte den för jag tänkte att jag lär nog behöva den när jag kommer att köpa en cykel :)
Så de tyckte jag var ett riktigt bra köp ^^

Ikväll bli de sitta framför tv och kolla på melodifestivalen :) och äta bara gott .

Trevlig kväll ;)


Nu är det helg!

Hej igen !

Nu är det helg igen :) Helgen var ganska planerad kan man säga , tanken ihelgen var att fara och kolla på cykel i Åre men det blev det inte för ägaren som har cykeln är i utomlands. Men han skulle komma hem nu den 21 feb så då bli de att fara upp och kolla på den , längtar!
Cykeln verka vara i bra skick och den bra storlek tror jag , för ägaren är 180 lång och jag är 175 lång så jag tror cykeln passa mig rätt bra :)

Men ihelgen bli de att fara titt i en cykel affär i Odenskog och sen kanske ta en liten promenad vi familjen vid hamm och sen få man se vad som händer :)


nytt inköp


Tisdag

Idag fick man lite kondition på morgon av cykling till jobbet :) kändes härligt att få cykla igen och röra på sig :)
Idag har man varit i Lit halva dagen och arbetat inomhus , härligt jobb har man ^^ listat,socklat,montering,spacklat,städat till och med de :D
Restan av dagen var vi och fixade grejer till imorgon ett annat projekt.
Efter jobbet for man till Egons cykel affär och tog en titt och fick lite tips där , kändes ganska bra .


Nu väntas bara en dag imorgon :)

RSS 2.0